ОДРЖАНО ШКОЛСКО ПРВЕНСТВО ЦЕНТРАЛНЕ СРБИЈЕ У ЏУДОУ

Аутор:Даниел Цоковић

У Спортској хали у Алексинцу, 17. априла, одржано је Школско првенство Централне Србије за ученике основних и средњих школа. Учествовало је 676 такмичара из 174 школе. Такмичење је одржано у организацији Министарства омладине и спорта, Савеза за школски спорт и Џудо Савеза Централне Србије, док је технички организатор био Џудо клуб „Алексинац“.

Два такмичара Џудо клуба „Гоч“ из Врњачке Бање, наступом на овом такмичењу представила су и своје школе забележивши запажен резултат у виду једног првог и једног другог места. Тиме су остварили пласман на Републичко првенство, које представља својеврсну „Школску олимпијаду“ и одржаће се 29. маја у Новом Саду.

Милош Ђуровић, ученик треће године Угоститељско туристичке школе са домом ученика „Врњачка Бања“ у групи VI у категорији до 81 кг освојио је друго место и диплому, а на такмичење га је водио професор Иван Пауновић. Теодора Ђорђевић ученица друге године Средње школе „Ушће“ из Трстеника  у групи V у категорији +70 кг освојила је прво место и диплому, a на такмичење je водила професорка Анка Јаковљевић.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ