ВРЊАЧКО ВОДЕНО ЦАРСТВО

Аутор:Марина Ст. Јанковић

Сви садржаји у Wellness & spa центру „Врњачких Терми“ – сауна, слана соба, парно купатило, тепидаријум, посвећени су здрављу, релаксацији и враћању баланса животне енергије.

– Свака од наших ексклузивних масажа пружиће вам потпуни ужитак и учиниће да сва ваша чула буду истовремено релаксирана и пробуђена. Поклоните себи невероватно искуство ослобађања од тензије, дубоке релаксације и повратка вашег менталног и спиритуалног здравља, рекао нам је Иван Ђорић, менаџер Хотела „Врњачке терме“.

Термална вода у комплексу „Врњачке Терме“ извире из лековитих термалних извора. Ова вода је богата минералима и топлија је од обичне воде са чесме, јер се у унутрашњости Земље загрева од близине вулканске магме и лаве. Термалне воде извиру на великој дубини и уз пут сакупљају минерале са разних врста стена, па зато та вода благотворно делује на кожу и погодна је за лечење разних болести. Осим што су термалне воде богате минералима, оне су и бактериолошки чисте и погодне за иритирану, болесну кожу. Умирују упаљену и иритирану кожу код алергија, опекотина од Сунца. Термалну воду могу користити све генерације током целе године, поручују из „Врњачких Терми“.

    Базен за најмлађе госте

Комплекс Врњачког воденог царства – „Врњачке Терме“ располаже са 5 затворених базена и 2 тобогана и 3 отворена базена са 2 тобогана, испуњених термално-минералном водом температуре од 32℃ до 36℃. Савршено одговара љубитељима водених активности.

Цена дневне пливачке карте за одрасле радним данима износи 1.200 динара. Викендом, празницима и током дечјег распуста износи 1.500 динара и укључује коришћење 8 базена (5 затворених и 3 отворена лети). Доплата за коришћење Велнес центра (парно купатило, сауна, слана соба…) износи 300 динара. Цена дневне карте за децу до 7 година је 800 динара свим данима. Једна улазница укључује један улаз у Аква зону и Велнес центар.

Наведене цене се односе на спољне госте хотела. Спољни корисници доносе сопствене пешкире, папуче и баде мантиле. Изнајмљивање пешкира се наплаћује 500 динара. Коришћење лежаљки је бесплатно.

Ноћно купање је сваког дана од 21:00 до 00:00. Цена улазнице за одрасле је 800 динара, а за децу до 7 година 400 динара.

Групна карта за 10+ гостију је 800 динара. За групе пливача обавезна је најава Аква зоне један дан унапред на број 036 515 0300.

Тродневна карта важи само за одрасле и кошта 3.000 динара.

Мештани (одрасли и деца до 7 година) остварују попуст од 50% на цену карте за дневно купање.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ