На фотографији: Слађана Подовац

Два такмичења, пет медаља

Редакција

БОДИБИЛДИНГ И ФИТНЕС КЛУБ „БУЂЕЛАН ВЕСНА“

Бодибилдинг и фитнес клуб „Буђелан Весна“ из Врњачке Бање наставља да ниже успехе на такмичарској сцени. Под стручним вођством  прослављене шампионке Весне Буђелан недавно су Врњачку Бању на такмичењима у организацији Савеза Србије за бодибилдинг, фитнес, бодифитнес и аеробик успешно представљале три такмичарке, Јелена Цветковић, Душица Бараћ и Слађана Подовац.

На свом првом такмичарском  наступу  на цењеном  такмичењу „Трофеј Чачка“ одржаном 5. маја ове године Јелена Цветковић је у категорији Wellness Open освојила 3. место, а Слађана Подовац  2. место и сребрну медаљу  у  категорији Wоmen Physique – опен. У веома оштрој конкуренцији Душица Бараћ је изборила пласман у финале и 6. место у увек изазовној категорији Bikini Fitness за такмичарке до166 cm.

Душица Бараћ

Затим, на Купу Војводине одржаном 16. маја  у Новом Саду, такмичарке Клуба поново успешно наступају, тако да су се Јелена Цветковић и  Слађана Подовац поново окитиле бронзаним  тј. сребрним  одличјем, а Душица Бараћ успева да освоји своју прву  медаљу  изборивши се за 3. место у својој категорији.

Јелена Цветковић

Овај успех је још значајнији ако се на уму  имају чињенице да ове дебитанткиње на такмичењима иза себе имају тек пар месеци такмичарских припрема и да Слађана Подовац има тек 16 година.

Овакав  резултат је добар  показатељ да је бодибилдинг сцена у Врњачкој Бањи захваљујући ББФК „Буђелан Весна“ на  веома високом  нивоу. Поред успешног рада са рекреативцима, такмичари овог  Клуба редовно остварују одличне резултате на наступима, а овај последњи, довољно говори у корист квалитета рада и приступа који тренер Весна Буђелан негује.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ