На фотографији: Трифуновић са представницима медија

Ја бирам Србију

Весна Ђорђевић

ТУРИСТИЧКА ПОНУДА ВРЊАЧКЕ БАЊЕ ПОДНО АВАЛСКОГ ТОРЊА

Летња промотивна кампања Туристичке организације Србије под слоганом „Ја бирам Србију“ почела је у суботу, 15. маја. Зашто одабрати Србију за туристичку дестинацију овог лета постоји много разлога, а они су обухваћени изложбом постављеном на платоу подно Авалског торња.

Представници регије „Стара Србија“ са директорком ТОС-а, Маријом Лабовић

– У фокусу овогодишње промотивне кампање „Ја бирам Србију“ су активан одмор и одмор у природи, посета културно-историјским знаменитостима, гастрономска понуда и уживање у свим садржајима и доживљајима које нуди наша земља у летњој сезони, рекла је Марија Лабовић, директорка Туристичке организације Србије, најављујући почетак туристичке сезоне и кампању.

Марија Лабовић, директорка ТОС-а, на штадну ТО Врњачка Бања

Авалски торањ је примамљиво излетиште које сваког викенда обиђе неколико хиљада посетилаца. Њихово присуство искористило је тридесетак туристичких организација од Војводине до Старе Србије за своју промоцију. Прилику да анимира домаћег госта искористила је и Туристичка организција Врњачка Бања.

– Врњачка Бања и регија којој припадамо имале су значајно место на изложби „Ја бирам Србију“ које нам са правом и припада уколико знамо да је Бања била најпосећенија дестинација у 2020. години. Очекивања ТОС-а од нас су велика у наступајућем периоду и зато ћемо искористити све прилике да најавимо нове садржаје. Очекујемо отварање аква парка, завршетак стаза на Црквеном брду, почетак градње тунела. Не смемо занемарити и податак да у нову сезону улазимо као прво место у Србији које је од Удружења хотелијера и ресторатера Србије HORES добило сертификат „Чисто и сигурно“ као потврду да смо безбедна дестинација, рекао нам је Иван Трифуновић, в.д. директора Туристичке организације Врњачка Бања.

Туризам је привредна грана која је највише претрпела доласком пандемије  COVID-19, aли се од ње очекује и најбржи опоравак. На изложби „Ја бирам Србију“ туристички посленици су показали да су спремни за релаксацију мера и да очекују да ова сезона буде далеко успешнија од претходне.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ