На фотографији: Хала спортова у Врњачкој Бањи

Иницијатива за нов назив врњачке хале спортова

Срећко Станојчић

На предлог Бањског одбора, покренута је иницијатива за утврђивање новог назива врњачке хале спортова која носи назив „Хала спортова Владе Дивац“. Разлози су више него оправдани иако је први утисак био да је у питању чудна иницијатива.

Уговори са маркетиншком агенцијом која је требало да “брендира“ халу спортова су истекли још 2011. године, а важност уговора по којој је „СБС Медиа“ добила посао, престала је одмах након уплате 3 975 420,00  динара, колико је Општина Врњачка Бања платила за те услуге. Агенција је била једини понуђач, а посао је добила преговарачким поступком без јавног позива за подношење понуда. Поменута агенција имала је обавезу да за тај новац обави промоцију, оглашавање и друге активности којима би „Хала спортова Владе Дивац“ постала позната у региону, што је подразумевало и организацију разних такмичења која би имала и међународни карактер. Међутим, из свега тога једино је проистекло да хали никада званично није дат назив „Хала спортова Владе Дивац“.

Тим поводом, председник Скупштине општине Врњачка Бања Иван Радовић, упутио је допис Фондацији Ане и Владе Дивца у којем им је предочио чињенице  и појаснио опције које се односе на расписивање Јавног позива за избор најбоље понуде за назив  Хале спортова у Врњачкој Бањи по угледу на београдску Арену и Дом синдиката.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ