Велики народни сабор у Вранешима на Огњену Марију

Весна Ђорђевић

Српска православна црква и верници обележиће у петак, 30. јула, празник свете великомученице Марине, у народу познате као Огњена Марија. Савет Месне заједнице Вранеши уз подршку локалне самоуправе и Туристичке организације Врњачка Бања, поводом празника организује велико народно весеље у центру Вранеша код школе.

Програм почиње од 18 часова традиционалном ревијом олдтајмера и  мини моторијадом, односно, спортским програмом. Фудбалски клуб „Борац“ Вранеши организује пријатељску утакмицу, а ветерани Одбојкашког клуба „Партизан“ посластицу за све љубитеље овог спорта.

Од комшија на дар организован је концерт КУД „Јелек“ Подунавци.

Традиционални Сабор у Вранешима ове године ће употпунити и нови садржаји од рингишпила и понуде за најмлађе до музичког програма испод шатре који почиње од 20 сати. Звезда програма је музички гост – Љуба Лукић.

– Во на ражњу је поклон организатора гостима,  сви учесници великог Сабора моћи ће гратис да се послуже, каже председник Месне заједнице, Иван Терзић. – Позивамо све наше домаћине да са својим гостима дођу на Сабор, послуже се и уживају у богатом програму. Сви Врњчани, сви пријатељи су добро дошли.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ