X јубиларна додела награда ANNY STYLE AWARDS

Vrnjačke novine

“Дани моде у Врњачкој Бањи 2021“

Манифестација „Дани моде у Врњачкој Бањи“, односно  10. јубиларна додела награда Anny STYLE AWARDS одржаће се у недељу 1. августа 2021. године, у Централном парку, код Римског извора, од 20.30 часова.

Ова манифестација већ 10 година окупља најистакнутије појединце, најбоље представнике и најзвучнија имена са домаће и иностране културне сцене.

„Циљ ове културно-модене манифестације је да пошаље јаку поруку, покаже друштвену одговорност, пружи подршку, оправда епитет једног од најбољих културних догађаја у земљи и региону и чврсто позиционира лидерску улогу Врњачке Бање на културној и туристичкој сцени Србије. Уз подршку Општине Врњачке Бање и Туристичке организације Врњачке Бање, иновативним приступом и занимљивим програмом, нагласићемо колико је важно да се као друштво укључимо и подједнако размишљамо о новом приступу културним дешавањима и развоју туризма и моде у Србији и региону, потенцијалима и квалитету домаћих брендова и компанија, значају сарадње са иностраним успешним представницима, креативним и истакнутим појединцима“, речи су Ане Пантић Рачић, организаторке и идејног творца манифестације.

Награде и признања намењени су личностима чији је рад обележио 2021. годину, у области: туризма, моде, бизниса, музике, културе, уметности, филма.

Своје ревије представиће модни дизајнери:  Мариос Каравасилис – Грчка, колекција „ECHO collection Reimagined“, Сања Величковић – Словенијa, колекција  ’’NEITHER BLACK – NOR WHITE’’, Марина Илић – Србија, модне инсталације.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ