„Jelen Lovefest“ завршен уз овације

Редакција

Festivalsko izdanje za pamćenje

Четрнаесто издање Jelen Lovefesta завршено је јутрос, а после три дана и ноћи забаве, хиљаде младих посетилаца из Врњачке Бање одлази са осмехом на лицу. Према бројним критикама, дуго очекивани Lovefest остаће упамћен по невероватној енергији и великој посећености.

Jamie Jones приредио емотивно јутро за памћење
Последњег фестивалског дана на Coke Fire Stage-у наступили су William Djoko, тројац Аполлониа и легендарни Jamie Jones уз кога је хиљаде фанова дочекало сунчано последње јутро на највећој бини у региону. Опраштање од још једног издања фестивала било је веома емотивно и то уз ремеикс песме Blue Monday групе New Order, а чињеница да се на њега чекало две године допринела је томе да све има још већи значај.

Ultra Energy Stage био је домаћин за извођаће међу којима су Alton Miller, Patrice Scott, Lakuti i Tama Sumo, а програм на овој бини затворио је амерички ди-џеј ТTimmy Regisford, који на сцени траје већ више од три деценије. Timmy Regisford је имао сет од чак три сата, а пре краја је два пута излазио на бис. То говори у прилог чињеници да су се млади ужелели забаве, музике и враћања нормалном животу.

Ново издање  Lovefesta у августу 2022. године
Петнаесто јубиларно издање  Lovefesta биће одржано следеће године у августу, а организатори ће датуме потврдити ускоро. До тада, Ловефест ће наставити да апелује да се протокол о безбедној организацији догађаја већег формата изричито поштује, као и да се млади у што већем броју вакцинишу и освесте потребу за очувањем здравља.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ