Lovefest од 5. до 7. августа са више од 100 извођача

Vrnjačke novine

Овогодишње издање Јелен Lovefest  биће одржано од 5. до 7. августа, а у Врњачкој Бањи све је спремно за почетак још једног спектакла. Под симболичним слоганом “Back to life” на фестивал ове године долази више од 100 извођача са свих страна света, а очекује се да посета младих људи из околних земаља као и целог света премаши претходне године.

Програм на чак шест музичких бина

Lovefest Fire Stage

Ове године на већ добро познатој локацији у парку поред извора Језеро, извођачи ће наступати на чак шест музичких бина. Највећи међу њима свакако је Coke Fire Stage , бина која ће ове године угостити headlinere међу којима су млада италијанска продуценткиња Anfisa Letyago, Enrico Sangiuliano, Ilario Alicante, Loco Dice, Joseph Capriati, као и двојац Apollonia.

 На Ultra Energy Stage-у, који је и ове године ушушкан у одвојеном делу парка и осмишљен као посебан клуб на отвореном ове године долазе резиденти неких од највећих клубова Европе и света, као што су Tama Sumo, Lakuti, Call Super, Plams Trax, Tornado Wallace, наш чувени продуцент Владимир Ивковић, DJ Fett Burger, као Patrice Scott. Прилику да затвори фестивал на овој бини имаће легендарни Timmy Regisford, њујоршки продуцент и ди-џеј са каријером дугом више од три деценије.

Senidah, Artana Lili и Vojko V звезде Jameson Live Stage-a 

Као и претходних година у Врњачку Бању долазе и велике домаће и регионалне звезде рок, треп и хип хоп сцене. Већ првог дана фестивала на Jameson Live Stage-у стиже Senidah. Двојац Who See, Bigru & Paja Kratak, Vojko V, а поново нам се враћа и Smoke Mardeljano. На бини ће наступити и Fox, Surreal, Zoi, која је недавно издала и нови сингл. Ту си и Artan Lili, популарни састав Buč Kesidi, Stereo Banana, Коља и многи други.

Најмања бина на свету и ове године на фестивалу љубави

Најмања бина на свету, која у исто време може да прими само 99 људи, популарни Горки лист 99 Stage и ове године је спреман да буде најинтимније место за забаву посетилаца. Током три дана фестивала ова бина угостиће велики број домаћих извођача које воле српски рејвери. Међу њима су Aleksandra Duende, Runy, Cristina Lazic, DJ Jock, Luton, Shimammo и други.

Seth Troxler звезда ВОДАВОДА H2O бине

Lovefest H2O Stage

ВОДАВОДА H2O бина ће и ове године бити најбоље место за загревање публике за оно што их чека током ноћи на фестивалу. Планетарно популарни Seth Troxler  6. августа наступиће заједно са нашим најпопуларнијим ди-џејевима Марко Милосављевићем и Дејаном Милићевићем. Право са сплава 20/44 на коме прави већ добро познате sold out журке, Kristijan Molnar стиже на Lovefest на води последњег фестивалског дана где ће наступити заједно са двојцем Vietmens. Првог дана фестивала наступиће Манцха и Петер Портман.

Ко може да посети фестивал?

На фестивал могу да дођу сви они који имају потврду о вакцинацији (зелени сертификат или одштампану потврду) или негативан PCR тест не старији од 72 сата, потврду о прележаној болести Kовид-19, не старију од шест месеци или било који антигенски тест урађен у овлашћеној лабораторији не старији од 48 сати, или одрађен на улазу у фестивалску локацију по повлашћеној цени уз карту.

 Доступно антигенско тестирање по субвенционисаној цени

Антигенско тестирање по повлашћеној цени од 490 динара, коју је омогућио Lovefest, могуће је заказати путем сајта www.lovefest.rs Тестирање ће бити обављано у простору непосредно пре уласка на фестивалску локацију. Процес антигенског тестирања не траје дуже од 2 минута, а резултати тестирања биће послати на вашу е-mail  адресу одмах потом.

Lovefest готово распродат!

Улазнице је још увек могуће купити путем сајта lovefest.rs  или у пословницама  tickets.rs i Gigstixa, а према информацијама организатора, због епидемиолошких мера ограничен је број људи на локацију и фестивал је готово распродат.

Председник општине обишао завршне радове

Вукомановић и Ђуровић

Своје капије за посетиоце, Lovefest отвара 5. августа, у 20 часова.  Завршне радове обишао је председник општине Врњачка Бања, Бобан Ђуровић, који је том приликом нагласио да нам је као заједници најважнија безбедност свих учесника и нормална саобраћајна комуникација. У име организатора Lovefest-а, Марко Вукомановић је истакао да желе да пошаљу слику да је могуће одржати велике догађаје који ће бити здравствено безбедни за све.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ