ОТВОРЕН „МАЛИ САЈАМ СПОРТА“

Срећко Станојчић

Данас је на Тргу културе у Врњачкој Бањи отворен „Мали сајам спорта“ који има за циљ да се млади подстакну на бављење спортом као предусловом здравијег и квалитетнијег живота и приближе им се бројне спортске дисциплине. Сајам организују Спортски савез Србије, Министарство омладине и спорта у сарадњи са Општином Врњачка Бања и општинским спортским савезом. Непосредно пред свечано отварање Сајма, заменик председника општине Врњачка Бања, Иван Џатић примио је председника Спортског савеза Србије Давора Штефанека, генералнoг секретара Савеза Горана Марковића, државног секретара Министарства омладине и спорта, Милана Савића и директора Спортског центра Врњачка Бања, Душана Радовића.

-Улагање у спорт и спортску инфраструктуру један је од приоритета врњачке локалне самоуправе, истакао је заменик председника Општине  Иван Џатић и указао да на територији врњачке општине постоји више од 30 спортских удружења  као и да је, поред обезбеђивања услова за припреме и такмичења врхунских спортиста, од пре две године Општина Врњачка Бања велику пажњу посветила и развоју школског спорта.

-Врњачка Бања нас увек дочека раширених руку“, рекао је председник Савеза, Давор Штефанек и изразио задовољство досадашњом сарадњом са Општином и Спортским савезом Врњачка Бања чији је резултат велики број успешно реализованих заједничких пројеката.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ