ББФК  „Буђелан Весна“ поново ниже успехе на такмичењима

Редакција
Душица Бараћ
Јелена Цветковић

На отвореном Купу Војводине одржаном у НовомСаду, 25.09.2021, такмичарке ББФК “Буђелан Весна” су сада већ традиционално освојиле и у Врњачку Бању донеле нове медаље.
Душица Бараћ је у категорији „Бикини Фитнес“ до 166 цм освојила сребрну медаљу, а једна ко успешна је у категорији „Велнес Опен“ била и Јелена Цветковић освојивши друго место.
Млада Слађана Подовац је затим у категорији „Физик Опен“  употпунила успех клуба, освојивши 3.место и бронзано одличје.
Сутрадан су, услед пословне спречености Јелене Цветковић да наступи на „Трофеју Обреновца“, Врњачку Бању и клуб “Буђелан Весна” представљале Душица, која је у категорији „Ветеранке“ освојила друго место и Слађана која је остварила свој највећи досадашњи успех, освојивши златну медаљу у категорији „Физик“.
За његово издање и успех заслужна је прослављена шампионка и успешни професионални тренер Весна Буђелан која прати целокупан рад и напредак. То, да Веснине такмичарке редовно освајају медаље на својим наступима, постала је лепа традиција и знак успешности рада који примењује у свом клубу. Овај стопостотни учинак, довољно говори у корист квалитета рада и увек запажених наступа на такмичењима.

Предраг Николовски

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ