„LOVE FEST“ 2022. ГОДИНЕ НА НОВОЈ ЛОКАЦИЈИ У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

Аутор:Срећко Станојчић

Иницијални састанак представника локалне самоуправе и манифестације „Love fest“ резултирао је данас заједничким интенцијама у остварењу нових идеја и договора у реализацији ове манифестације од националног значаја за младе. На састанку са оснивачем и сувласником манифестације Марком Вукомановићем и директорком „Love festa“ Златаном Павловић, председник Општине Бобан Ђуровић је са својим сарадницима подржао све идеје о самој организацији манифестације, новој локацији и намери да манифестација привуче више иностраних посетилаца.

Марко Вукомановић и Златана Павловић

Пре свега реч је о другачијој подршци, која ће убудуће бити планирана директно опредељеним средствима у буџету Општине Врњачка Бања али и подршци од стране Владе Републике Србије кроз Министарство трговине, туризма и телекомуникација јер је „Love fest“ још 2013. године препознат као манифестација од националног значаја за младе. Марко Вукомановић  се захвалио председнику Општине Бобану Ђуровићу и његовим сарадницима на вишегодишњој успешној сарадњи и остварењу обостраних интереса и закључио да је фестивалски и манифестациони туризам у експанзији, а као пример навео је градове Будву и Сплит који директно финансирају фестивале, чија одржавања доносе велике бенефите у туристичком смислу.

Председник Општине Ђуровић рекао је да ће нова локација за одржавање „Love festa“ бити наменски опредељена за манифестације тог типа и инфраструктурно сређена, тако да ће то бити још један вид подршке фестивалу љубави.

Данас је одржан јако важан састанак, како за  „Love fest“ тако и за Општину Врњачка Бања јер је било речи о наставку сарадње. „Love fest“ следеће године слави 15 година трајања и 15. издање фестивала и то је једна природна прекретница да направимо план за даље.. Срећна сам што Општина Врњачка Бања жели да стане иза нас и да нас подржи у наредних пет година., изјавила је директорка „Love festa“ Златана Павловић.

„Love fest“ је до сада посетило више од пола милиона људи, а на њему је на 5 музичких бина, колико данас броји, наступило преко 3.000 извођача из целог света. Како посетиоцима, тако и извођачима, долазак у Србију и Врњачку Бању због „Love festa“, била је и прва посета нашој земљи.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ