ОДРЖАНО СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ ХОТЕЛСКИХ ДИРЕКТОРА

Срећко Станојчић

У Хотелу „Фонтана“ у Врњачкој Бањи од 19. до 21. новембра,  одржан је стручни семинар намењен директорима хотела свих категорија. На овом јединственом скупу у Србији разматрале су се актуелне теме из области хотелског пословања. Преко 35 хотела из Србије имало је своје представнике на овом скупу укључујући и хотеле из Врњачке Бање.

Стручном усавршавању хотелских директора допринели су  предавачи – еминентни стручњаци из  области  „Заштита података личности“ и „Е-фискализација, примена у хотелској пракси“. О заштити података  личности, предавање је одржала Ема Петровић из Центра за дигиталну трансформацију из Београда, а о е-фискализацији  Наташа Арсић из Пореске управе.

Стручни семинар директора хотела одржан је у организацији Хотела „Фонтана „ и „Спа тревел“ групе, а о циљевима и мотивима да се овакав скуп организује, Никица Пантовић из агенције „Спа тревел“ је рекао да су они постали неопходни, јер нови начини пословања намећу стручна усавршавања иуз појединих области.

У овом моменту важне теме су свакако заштита података личности и нова фискализација које тек треба да ступи на снагу 1. јануара 2022. године, тако да просто желимо да будемо актуелни у том смислу. Избегли смо неке теме, пре свега о корони, јер је доста о томе испричано прича, рекао је Пантовић, а на питање какав је одзив хотелијера, нагласио да нису ни звали велики број хотела, за почетак одабране хотеле, оне највеће и најпознатије.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ