ПРИЈЕМ СПОРТИСТА

Аутор:Мила Васојевић

ПРЕДСТАВНИЦИ ФУТСАЛ РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ И ДРЖАВНА ПРВАКИЊА У ОБАРАЊУ РУКУ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

Председник Општине, Бобан Ђуровић, 23. новембра у свом кабинету примио је Владимира Јовановића Пршу са сарадницом – представнике футсал репрезентације Србије и Нину Пантовић, државну првакињу у обарању руку.

Разговор је протекао у срдачној атмосфери, председник Ђуровић је Владимиру честитао на освојеном првом месту на недавно одржаном Првом турниру „Futsal love Serbia“ одржаном у Врњачкој Бањи. Пожелео им је пуно успеха у даљем такмичењу и нагласио да су спортисти Врњачке Бање најбољи промотери нашег места, поготову што је овај турнир који је одржан у Врњачкој Бањи имао међународни карактер и окупио спортисте из још пет европских земаља.

Владимир Јовановић је захвалио на лепим речима и најавио такмичења која ће се у Врњачкој Бањи одржати у наредној години у футсалу. Посебно се захвалио „Соларису“ где су биле смештене све такмичарске екипе: Босне и Херцеговине, Хрватске, Финске, Француске и Словачке, затим особљу Спортске хале који су се показали као добри организатори и Туристичкој организацији.

Представницима футсал репрезентације Србије Бобан Ђуровић уручио је ручне часовнике.

Истог дана, Председник Општине примио је и Нину Пантовић (25) из Новог Села, трећи пут узастопно државну првакињу у обарању руку (armwrestling). Нина се спрема за учешће на светском првенству у Румунији, па је с тим у вези Ђуровић обећао да ће јој помоћи да обезбеди спонзора и подршку Општине.

Ми практикујемо да помажемо екипне спортисте, но Нина је остварила одличне резултате и направићемо у њеном случају изузетак, рекао је председник Ђуровић.

Треба рећи још да је Нина изузетно скромна и пријатна девојка. Живи, ради и тренира у Новом Саду. Овим спортом почела је случајно да се бави, пре тога тренирала је рукомет. За свега три године такмичења постала је: државна првакиња Србије десном руком, 3. место левом руком, затим апсолутна државна првакиња и левом и десном руком, затим овогодишња државна првакиња Србије десном руком и левом руком 3. место. Забележила је и победе на међународним такмичењима, против Бугарске, Хрватске и Шведске

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ