Започиње асфалтирање Улице Златна потковица

Срђан Удовичић

„Један од путних праваца који ће у наредним данима бити асфалтиран у Новом Селу јесте Улица златна потковица“, речи су председника Општине Врњачка Бања, Бобана Ђуровића, који је, у пратњи директора Општинске стамбене агенције Бранислава Бежановића, помоћника Саше Грковића, локалних одборника у Скупштини општине Врњачка Бања, Весне Бурмазовић и Николе Радуловића, и представника Савета Месне заједнице Ново Село, обишао поменуту улицу.

Асфалтирањем Улице златна потковица створиће се услови за нормално мимоилажење возила и добру конекцију са путним правцем 411, односно Врњачком Бањом. Радове на асфалтирању Улице златна потковица, у дужини од 500 метара, изводиће „Крушевац пут“, а финансираће Општина Врњачка Бања.

Према речима председника Ђуровића, у зависности од временских прилика, приступаће се асфалтирању у Београдској улици према Вукашиновићима, Зајечевској улици код Жерађанина, улици испод ауто отпада у центру села према Ристићима, улици Боре Миленковића према Грујевићима и у Ливадској улици.

Осим асфалтирања, које се ради по договору Савета Месне заједнице Ново Село, одборника и Општинске стамбене агенције, на поједним локацијама биће извршена допуна уличне расвете, односно постављање, тамо где је до сада недостајала.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ