„АМИГО“, ВАШ ПРИЈАТЕЉ

Редакција

ТРИ ДЕЦЕНИЈЕ УСПЕШНОГ ПОСЛОВАЊА

Водећа врњачка пржионица кафе и продаје здраве хране „Амиго“ реномирани је снабдевач  ширег тржишта са кафом и добар пример успешног пословања када је у питању приватно предузетништво у Врњачкој Бањи. Рецепт успеха пословања темељи се на вишедеценијској сарадњи, пре свега, са врњачким угоститељским објектима – ресторанима, хотелима, кафићима али и великим бројем самосталних трговинских радњи.  Разноврсна понуда робе, приступачне цене за свачији џеп и ширење посла, уз љубазно особље јесте кавлитет којим се у „Амигу“ поносе. Током три деценије пословања у „Амигу“ су се трудили да иду у корак са захтевима тржишта а данас, након пуне три деценије више него успешног пословања, с поносом истичу да је купац увек на првом месту а да је „Амиго“ увек спреман да чује све сугестије и предлоге својих купаца.

У „Амигу“ истичу да својим купцима нуде увек да буду услужени од љубазног особља. Такође, истичу да имају најбољи асотриман кафе, зачина и здраве хране са одличним ценама. Традицију дугу више од три деценије „Амиго“ дугује квалитету и напорном раду, који му је донео велика признања и достигнућа.

У „Амигу“ с поносом истичу да им фокус никада није био брз и велики профит, већ мало стабилно пословање препознатљиво, пре свега, по свом одговорном понашању према широј друштвеној заједници и животној средини.

ВеСт

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ