„Чуда“ Маје Маринковић

Срђан Удовичић

Наша суграђанка Маја Маринковић, финалисткиња пете сезоне музичког програма „Никад није касно“, последњих дана фебруара, на више локација у Врњачкој Бањи снимала је спот за песму „Чуда“, Саше Милошевића Марета, једног од чланова жирија напред поменутог такмичења и члана ауторског тима песме „Молитва“, с којом је Марија Шерифовић тријумфовала на Песми Евровизије 2007. године.

„И након завшетка такмичења, настављена је сарадња с Маретом, који је комплетни аутор песме „Чуда“ за коју ових дана снимамо спот у Врњачкој Бањи. Све што ће се видети у споту можда ће бити чак и мало, за оно што што је заправо лепота Врњачке Бање“, речи су Маје Маринковић, која истиче да је у песма у поп-рок стилу, по ком ју је публика упознала и заволела.

  Детаљ са снимања спота

„Велико хвала Општини Врњачка Бања, Туристичкој организацији и Културном центу Врњачка Бања, који су омогућили да ових дана живим свој сан. За реализацију спота задужена је  продуцентска кућа Шљивић иза које стоји Гранд продукција. Наша драга врњчанка, Даниејла Кутић побринула се за моју фризуру, за шминку ненадмашна Александра Бајић, док је Ненад Тодоровић стилиста. Хвала и мојим суграђанима на љубави и подршци коју ми пружају“, Мајине су речи.

Маја додаје да са нестрпљењем очекује да песма и спот угледају светлост дана, како би чула прве реакције.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ