САОПШТЕЊЕ ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ВРЊАЧКА БАЊА

Аутор:Врњачке новине

Знајући каквим притисцима су Србија и председник Александар Вучић перманентно изложени, а поготово претходних дана, ми као руководоство Општине Врњачка Бања, у потпуности подржавамо и поносни смо на међународну принципијелну политику коју води председник Александар Вучић, а која је пре свега окренута јачању Србије, чувању њене неутралности и традиционалних пријатеља на међународном плану.
Доследност у политици неутралности Србије, очувања мира и стабилности, још једном је потврђена одлуком о подршци територијаном интегритету Украјине и неувођењу санкција Русији од стране наше земље.
Србија и српски народ врло добро знају шта значи рат и крвопролиће и зато сматрамо да ће се што пре решење кризе између Украјине и Русије наћи за столом, а оружје утихнути.
Иако су Србија и председник Александар Вучић данима били изложени притисцима за увођење санкција Русији, то се није догодило. Ми гајимо пријатељство са међународним партнерима који поштују начела међународног права, самим тиме не желимо да се сврставамо ни на чију страну, упркос притисцима западних сила, које су у многоме допринеле распламсавању сукоба у Украјини.
Мудром политиком Србије и председника Александра Вучића чувамо неутралност Србије а самим тиме бранимо и своје право на очувању територијалног интегритета Србије, пре свега на КиМ.
Председник Општине Врњачка Бања
Бобан Ђуровић

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ