ПРИПРЕМЕ ЗА 55. СРБИЈА РЕЛИ

Аутор:Срећко Станојчић

Консултативни састанак организатора 55. Србија релија, предвиђеног од 24.до 26. септембра, одржан је данас у сали СО Врњачка Бања. На иницијативу оирганизатора, Спортског ауто картинг савеза Србије, секретар Петар Матовић и члан Општинског већа, задужен за спорт, Душан Стевановић, договорили су са представницима Јавних предузећа, установа, полиције, ватрогасне  и инспекцијских служби Општине, детаље и појединости које су битне за бољу организацију релија.

Петар Матовић

Итинерер ће бити дужине 537 километара, од чега ће 150,9 км бити дужинас пецијалних испита- Првог дана ће се возити шест специјалних испита, као и другог дана. Делови стазе су на подручју Врњачке Бање, где ће бити одржан брзински испит „Станишинци“, на подручју општине Брус „Крива река“ и на подручју општине Александровац који се вози од 2020. године, обзиром да је од тада пут нов, тако да ће и то бити укључено у итинерер.

Прошле године смо имали 50 посада, из Турске, Бугарске, Румуније и Србије, ове године очекујемо више, тако да уз нека унапређења саме манифестације, очекујемо добар одзив, изјавио је Петар Матовић, секретар Спортског ауто и картинг савеза Србије.

Координатор ове манифестације, већник Општине задужен за спорт, Душан Стевановић је рекао да се овај рели одржава шести пут по уговору и да ће бити још неколико састанака због организације релија.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ