„НЕ МОЖЕ НАМ НИКО НИШТА, ЈАЧЕ СМО ОД СУДБИНЕ“

Марина Ст. Јанковић

Хит представу „Не може нам нико ништа, јаче смо од судбине“ рађену по тексту Вање Булића врњачка публика могла је да види 1. маја у сали Биоскопа. Сања Пешић, Александра Анђелковић и Горан Баланчевић дали су све од себе и кроз своје улоге пренели позитивну енергију дајући наду да и супротстављени светови, удружени, могу пронаћи прави, заједнички пут.

Комедија „Не може нам нико ништа, јаче су од судбине“ налик је најбољим француским водвиљима, али смештена у данашњој Србији. Певачица народне музике и истакнута драмска глумица сусрећу се на истом месту,  у Министарству културе, са истом намером и циљем – да добију националну пензију. Силом прилика, остају саме заједно у једној канцеларији са сазнањем да само једна од њих две може добити националну пензију. Тада почињу међусобна прозивања, подметања и  доказивања и  гледалац постаје талац њиховог комичног сукоба и сведок судара два супротстављена света. Све је проткано питким хумором, без иједне псовке или грубих речи, песмом и игром. Додатну забуну у целу причу уноси и писар Пера, повремено улазећи у канцеларију и дивећи се уметницама, за кога оне мисле да је министар културе лично.

Публика је уживала у овој представи, гласно се смејући. Није штедела аплауз ни током представе, а посебно на крају. Неколико минута трајао је аплауз као потврда да су глумци потпуно испунили своју мисију. У сваком случају, вредело је видети ову комедију.

Ова позоришна представа имала је своју премијеру 2017. године на Култ сцени у Београду.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ