ХОТЕЛ HOUSEKEEPING WORKSHOP 2022. У ХОТЕЛY „HOLIDAY INN“

Редакција

После пуне три године од последњег Хотел Housekeeping Workshop-а, одржаног у Хотелу „Извор“ у Аранђеловцу, ново окупљање представника хотелских housekeeping тимова заказано је за 9. и 10. мај. у београдском Хотелу „Holiday Inn“, а у организацији струковног удружења Амбасадори добре услуге.

Прво овогодишње „пролећно разгибавање“ пред летњу сезону, у времену препуном глобалних изазова биће фокусирано на САВРЕМЕНЕ ИЗАЗОВЕ ПОСЛОВАЊА ХОТЕЛСКОГ ДОМАЋИНСТВА, којих има много, али су сви у снажној вези са КВАЛИТЕТОМ услуге и ЗАПОСЛЕНИМА, што представља услов свих услова у хотелском послу и лајтмотив свих досадашњих workshop-ова.

Информисање о трендовима у најави, новим технологијама и производима, новим знањима и практичним вештинама које ће допринети подизању квалитета хотелске услуге, личном и професионалном развоју сваког учесника и стварању јаких тимова задовољних људи који су заштитни знак сваког озбиљног бренда – биће предмет овог дводневног workshop-а, укључујући драгоцену размену личних искустава и панел под називом КАДРОВИ – „врућ кромпир“ у рукама менаџера, који сигурно никога неће оставити равнодушним.

На самом догађају биће проглашено најбоље хотелско домаћинство у Србији, најуспешнији менаџер хотелског домаћинства и најбоља собарица, којима ће бити свечано додељено највише одличје у хотелској индустрији за 2022. годину – признање под брендом АМБАСАДОРИ ДОБРЕ УСЛУГЕ.

Љиљана Реброња

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ