АУТОРСКИ ПРВЕНАЦ „ВРЊАЧКИХ КРЕАТИВАЦА“

Аутор:Весна Ђорђевић

„ПОСТОЈИМ“

„Постојим“ назив је песме односно спота који је освануо на  сајту You tube 28. маја, за који текст и музику потписује Снежана Митовски. Пројекат је, уз Снежану, реализовала креативна група људи из Врњачке Бање – електричне гитаре и бас гитара Лазар Виклер Анђелковић, бубањ Немања Илић, клавијатуре и саксофон Александар Милутиновић који је одрадио и снимање, микс и мастеринг, али  и аранжман. Поред Александра сваки члан „Врњачких креативаца“ ставио је свој лични печат на аранжман, али и једна Трстеничанка – Мила Павловић, власница невероватног вокала.

Александар Милутиновић и Немања Илић

Као аутор текста и музике, а делом и аранжмана, могу рећи да сам крајње задовољна. У плану је био и спот, али су ме здравствени проблеми омели у томе. Ипак, нашли смо начин. Одрађен је интересантан видео колаж са фотографијама наше суграђанке, Ане Раденковић. У монтажи је учествовао чак и мој некадашњи ученик, Никола Ерић. Чињеница је да имамо дивну музичку сцену, а ово је наш скромни прилог да тако и остане, каже Снежана Митовски.

Снежана Митовски и Лазар Виклер Анђелковић

Посебан куриозитет овог пројекта везан је за Милу Павловић која је после снимања песме у фебруару одлучила да се посвети духовоној музици. С тим у вези и „Постојим“ има већу специфичну тежину на чему су јој „Врњачки креативци“ посебно захвални.

„Најлепши, најдивнји глас. Браво за текст. Браво људи.“ – само је део сјајних коментара који се нижу уз нове прегледе песме и спота.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ