КОНЦЕРТ КЛАСЕ МЛАДИХ ФЛАУТИСТА

Аутор:Срећко Станојчић

Ученици Музичке школе „Корнелије Станковић“ из Трстеника наступали су у сарадњи са балетских студијом „Фелисита“ из Крушевца, данас у Замку културе .

Млади флаутисти ове музичке школе исказивали су своје таленте у извођењу дела написаних за флауту, чиме су доказали да Музичка школа „Корнелије Станквоић“ из Трстеника већ десет година ствара младе флаутисте под руководствомнаставнице флауте Милице Арсенијевић и корепетитора и наставника солфеђа Младена Тодоровића, као и наставника камерне музике Милоша Милутиновића.

Награде су пристизале годинама, а ове године школи су ученици донели осам првих и једну другу награду.

Ученица Викторија Собољева је освојила лауреат на такмичењу „Музичко пролеће“.

Награђени ученици су Јаков Бугариновић, Мартина Милосављевић, Тара Трмчић, ДАмјан Дмитровић, Павле Ђурђевић, Викторија Собоњева, Јована Петровић, а Мартина Милосављевић освојила је и високу прву награду на такмичењу „Мајски сусрети“ у Лазаревцу.

На концерту младих флаутиста, госотовала је и матуранткиња Анита Трнавац, која је завршила нижу школу у Музичкој школи „Корнелије Станковић“

У сарадњи са балетским студијом „Фелисита“, под вођством Ане Петровић, две соло тачке извеле су Тара Трмчић и Ђурђа Дмитровић.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ