ЗАВРШНА ПРИРЕДБА ЗА ЧЕТВРТАКЕ НА ТРГУ КУЛТУРЕ

Весна Ђорђевић

Сто двадесет и три ученика Основне школе „Попински борци“, четвртаци из матичне школе, одељења Пискавац и Липова, обележили су крај прве фазе образовања и опроштај од учитељица пригодним програмом и дружењем на Тргу културе 21. јуна. Учитељице четвртог разреда сугерисале су идеју Савету родитеља који се побринуо да све протекне у најбољем реду уз музику и аниматоре, фотографисање, послужење и по коју сузицу.

– Задовољни идејом од прошле године када је тадашња генерација четвртака премијерно реализовала парти на ову тему, дали смо предлог  да приредимо сличну веселу журку јер знамо да су деца украс света, а ово је прилика да наши четвртаци улепшају Врњачку Бању. Родитељи су са радошћу приступили организацији трудећи се да направе дан за незаборав за све нас. Надамо се да ће овај догађај постати традиција у нашој Бањи јер све пршти од добре енергије, рекла нам је Наташа Бабић, учитељица IV3 уз констатацију да су на лицима родитеља и учитељица очигледни понос и задовољство због чињенице да су у овој деци успели да формирају праве животне вредности за сва времена.

Читав догађај финансирали су родитељи, док су организација и потпуна одговорност били на Сaвету родитеља.

– Свако одељење добило је мајице у одређеној боји са грбом одељења и именима другара и учитељице која је четири године била у првим борбеним редовима. Организовали смо и одељенска фотографисања, балоне и музику, све што је потребно за добру забаву, а очигледно је да добра енергија не мањка, констатовала је Татјана Радић Милутиновић, представница Савета родитеља.

Спонтани плес, позитивна енергија, насмејана лица више су него довољно оправдање да се о оваквим дружењима размишља и убудуће.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ