ПРИЗНАЊЕ ЗА МАЈУ МАРИНКОВИЋ

Аутор:Марина Ст. Јанковић

Маја Маринковић добила је признање „Deluxe Award for Excellence“ у Сокобањи 21. јуна 2022. године. На Дан општине Сокобања обележен је и јубилеј 185 година организованог туризма. Наша Маја имала је том приликом запажен наступ на поп концерту са колегама Бојаном Маровићем, Иваном Јордан, сестрама Гобовић, Игором Симићем.

Мају посебно радује што је примила награду управо на Светски дан музике и то тачно три месеца након објављивања песме и спота. „Чуда“ су награђени радијски хит.

– Срећна сам и захвална на признању и награди за поп певачицу и радијски хит. Велико хвала драгом Дејану Пантићу на позиву, као и увек на беспрекорној организацији манифестације, на чији сам се позив радо одазвала. Било је то и прослављање 185 година организованог туризма у Сокобањи. Из Врњачке Бање песмом сам послала љубав за житеље Сокобање и све уважене госте тога дана. Заиста сам почаствована и срећна, рекла нам је Маја Маринковић.

На Тргу код Библиотеке, за Дан општине Врњачка Бања 14. јула, Маја Маринковић одржаће концерт, а наступиће и Славко Бањац и „Van Gogh“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ