Реконструисан мини пич терен у Попинским борцима

Срђан Удовичић

Приликом обиласка реконструисаног мини пич терена који се налази у оквиру Основне школе „Попински борци“, председник Општине Врњачка Бања, Бобан Ђуровић је изјавио да је локална самоуправа донела одлуку да се интензивира развој спортског туризма на територији Општине Врњачка Бања због велике заинтересованости спортских екипа, како из земље, тако и иностранства.

„Мини пич терен који је већ постојао и који је био у веома лошем стању сада је у потпуности реновиран. Постављена је нова вештачка трава,ограда је у потпуности поправљена, што је од велике важности за безбедност деце која похађају Основну школу „Попински борци“, за чије је потребе терен и намењен. План је да се у будућности користи и за потребе свих врњачких школа фудбала и организовање турнира малог фудбала, а који захтевају одређене стандарде. Са директорком Снежаном Влајковић и менаџментом школе договорени су приници коришћења терена и опхођења како наставног особља, тако и деце, како би се сачувала подлога и сам терен, с обзиром да је вредност реконструкције четири милиона динара“, речи су Ђуровића.

Председник Општине Врњачка Бања најавио је даља улагања у спортску инфраструктуру, а прва у низу ће бити инвестиција у сређивање спортског терена на стадиону малих спортова Коцка.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ