БЕСПЛАТНИ ТРЕНИНЗИ У СПОРТСКОМ ЦЕНТРУ „КАРОВИЋ“

Аутор:Марина Ст. Јанковић

Други по реду турнир ученика првог и другог разреда основних школа „Попински борци“  и „Пискавац“ из Врњачке Бање и „Младост“ из Врњаца  и ове године одржан је 19. јуна на теренима ТК „АС-НС“ у Спортском центру „Каровић“.

У оквиру пројекта „Тенис у основним школама“ који су осмислили  Стеван Каровић и Нела Спасојевоћ, тенис већ трећу годину постоји као додатни час физичког за ученике првог и другог разреда основних школа, тренутно, у 25 основних школа у Србији.

Ове године, ученици првих разреда такмичили  су се у две дисциплине док су ученици другог разреда играли мечеве по први пут на правим тениским теренима уз адекватну опрему и мреже прилагођене њиховом узрасту. Као и по правилима ТСС-а у овом узрасту такмиче се заједно девојчице и дечаци. За разлику од прошле године ове године доминирали су дечаци.

Био је ово леп спортски дан, са пуно насмејаних дечјих лица.

– Сви ученици првих и других разреда ове три школе моћи ће да цео јули месец долазе на бесплатне тренинге у наш Клуб, у договору са својим наставницима. На овај начин желимо да деци приближимо тенис али и да их „заразимо“ спортом уопште, рекла нам је Нела Спасојевић, секретар ТК „АС-НС“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ