МЛАДИ КОШАРКАШИ ДОНЕЛИ ПЕХАР У ВРЊАЧКУ БАЊУ

Аутор:Марина Ст. Јанковић

Екипа „Вила Савка“ освојила прво место на 3×3 турниру у Трстенику

Протекле недеље у Трстенику одржан је 11. по реду кошаркашки турнир 3×3. На Омладинском тргу у Трстенику од  понедељка до суботе игране су квалификационе утакмице, док је у недељу 7. августа одржано финале.

Екипа „Виле Савка“

Екипа младих кошаркаша КК Гоч у саставу: Богдан Михајловић (11), Угљеша Стојковић (11) заједно са другарима из Београда Виктором Остојићем (12) и Василијем Батинићем освојили су прво место у категорији 2010. годиште и млађи. Као тим „Вила Савка“ из Врњачке Бање ова екипа понела је победу у две квалификационе утакмице и убедљиво победила у финалу. Као најмлађи учесници ови дечаци били су љубитељи публике и навијача.

Бањчанин Никола Михајловић (13) члан КК Гоч, заједно са другарима из Трстеника Доситејом Недељковићем (12) и Савом Вукмировићем (14), био је део тима „Хидромат 013“ који је победио у свим играним утакмицама и остојио прво место у категорији 2007. годиште и млађи.

Ови дечаци који су медаље донели у ВрњачкуБању дефинитивно доказују да је кошарка спорт којим се млади успешно баве и да КК Гоч квалитетно ради са млађим узрастима

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ