НЕВЕРОВАТНА ЕНЕРГИЈА ПРВЕ ВЕЧЕРИ LOVEFESTA

Аутор:Срећко Станојчић

Folamour и Београдски синдикат вечерас у Врњачкој Бањи

Прво фестивалско вече јубиларног петнаестог Lovefesta протекло је у знаку рекордне посете. У Врњачку Бању стигли су гости са свих страна света, а на пет музичких бина наступило је више од 80 извођача.

Danny Tenaglia

Звезда вечеро на Fire bini, легендарни Danny Tenaglia, премијерно се представио публици Lovefesta, а уз њега су наступили Kollektiv Turmstrasse i Kolsch, kao i Katalina и све успешнији млади диџеј Coeus. У веома емотивном наступу Hladnog piva уживало је више хиљада посетилаца, a Live бина угостила је  и Kandu, Kodžu i Nebojšu.

Hladno pivo

Београдски синдикат је први пут на Lovefestu

Вечерас од 21 час на  BeefeaterLive бину стиже  Beogradski sindikat,који ће први пут наступати на  Lovefestu,а очекује се да направе подједнако велики спектакл као на недавно одржаном концерту на беорадском Ташмајдану. Уз њих, стиже и један од најомиљенијих хип-хоп двојаца фестивалске публике Prti Bee Gee.

Folamour i Jamie Jones stižu na Fire binu

Један од тренутно планетарно најпопуларнијих извођача Folamour први пут наступиће на Lovefestu, а током  ноћи долази и Jamie Jones, ди-џеј уз кога је публика фестивала дочекала незаборавна јутра претходних година. На  Fire бину стиже и  Archie Hamilton, а домаћа подршка биће и  Wise D & Kobe i Luton.

Вилиам Ђого, Марко Милосављевић и Дејан Милићевић на H20 Stage-u

Још један од миљеника Lovefest публикe William Djoko, данас наступа на дневним журкама од поднева на VODAVODA H2O bini. Уз њега на бину на води стижу и легенде домаће електронске сцене Dejan Milićević i Marko Milosavljević.

Energy Stage слави деценију постојања

Ultra Energy Stage, који ове године слави 10 година постојања, вечерас ће угостити извођаче који међу љубитељима ундергроунд музике важе за велике звезде. Међу њима су Antal, Esa, Lauren Hansom, а програм на овој бини затвориће двојац Beautiful Swimmers.

Капије фестивала отварају се од 20:30х, а на Ловефест је могуће ући до 2х после поноћи. Ловефест је распродат, а на улазу ће вечерас бити доступан још веома ограничени број карата.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ