ТРИ ДАНА ДО 15. ЈУБИЛАРНОГ LOVEFESTA

Аутор:Редакција

ФЕСТИВАЛ  ГОТОВО  РАСПРОДАТ

До највећег и јубиларног петнаестог Lovefesta у Врњачкој Бањи остало је још само три дана, а све је спремно за најспектакуларнији догађај у години. Улазнице за један од највећих регионалних фестивала су готово распродате, а још мали број је могуће купити у свим пословницама Gigstixa, Tickets.rs, као и путем сајта www.lovefest.rs.

Петнаести Lovefesta почиње 4. августа већ у подне отварањем програма на већ добро познатој Х2О бини на једном од највећих базена у Србији. На главну Фире бину долазе велика светска имена међу којима су Marco Carola, Jamie Jones, Joseph Capriati, Danny Tenaglia, William Djoko, Folamour, Kolshkao i Sonja Mooner i Archie Hamilton. Јубиларно издање Lovefesta доживеће и спектакуларну завршницу, јер нас на легендарној Fire бини очекује тросатни најјачи светски back to back set.

Чувени загребачки рок бенд “Хладно пиво” отвориће петнаесто издање фестивала. Исте вечери на Live бину стижу и Канда, Коџа и Небојша. Култни састав Београдски синдикат по први пут долази на Lovefest у Врњачку Бању, а исте вечери наступиће и омиљени двојац Lovefest публике Prti Bee Gee. Сада већ интернационално позната музичка звезда, Senidah овог лета затвара јубиларно фестивалско издање. На Ливе бини те ноћи биће и спектакуларни Zicer Inc.

Још 10 места у фестивалском кампуЈубиларно издање  Lovefesta  обележиће и велико интересовање за фестивалски камп, а будући да су места ограничена, велики број улазница већ је распродат. Више информација о кампу, локацији, као и како до улазница можете наћи на сајту www.lovefest.rs.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ