ВРЊАЧКА БАЊА УГОСТИЛА ВИШЕЧЛАНЕ ПОРОДИЦЕ

Аутор:Марина Ст. Јанковић

ДЕЧЈA РАДОСТ НЕМА ЦЕНУ

Емисија хуманог типа „Будимо људи“ која се емитује на Happy телевизији анимирала је врњачку локалну самоуправу да се укључи у пројекат помагања породицама и деци. Наиме, Врњачка Бања угостила је девет вишечланих породица са децом, њих педесеторо, крајем августа. Пет дана малишани су са родитељима провели у Бањи уживајући у њеним атракцијама. Били су смештени у Хотелу „Банбус“. Врњачка Бања наставља традицију започету пре две године када је за педесет четворо десе са Косова и Метохије обезбедила седмодневно летовање на мору у Буљарицама.

Деца су 25. августа била неизмерно срећна: посетила су ЗОО врт у Врњцима, Аква парк „Рај“ и „Врњачке Терме“. У Аква парку „Рај“ уприличен је њихов сусрет са председником Општине Врњачка Бања Бобаном Ђуровићем. Била је то прилика да се гости захвале љубазним домаћинима на гостопримству.

– У име Општине Врњачка Бања исказао бих задовољство што сте прихватили наш позив да кроз емисију „Будимо људи“ будемо део те приче и на неки начин приуштимо вама један леп боравак од пет дана у Врњачкој Бањи. Надам се да сте упознали Врњачку Бању. Добио сам информацију да многи од вас никад нису били у неком туристичком месту. Врњачка Бања је најпознатије туристичко место у Србији. После обиласка Зоолошког врта, Аква парка „Рај“ и базена „Врњачке Терме“, бесплатно ћете посетити и Луна парк и верујем да ће деца бити веома срећна због тога.

Ми смо хтели да будемо део приче „Будимо људи“, гледајући емисију на ТВ Happy и упутили смо им допис да нам достави списак од 50 људи, породица са више деце. Колико знам девет породица се пријавило. Из Баната, Централне Србије, Јужне Србије… Поносни смо што смо успели на неки начин да вама, поготово вашој деци ово лето учинимо далеко лепшим. Надам се да сте уживали у Врњачкој Бањи и да ћете се сутра здрави и весели вратити вашим домовима, рекао је Бобан Ђуровић обраћајући се драгим гостима и обећао да ће врњачка локална самоуправа, као друштвено одговорна, наставити са оваквим акцијама.

Самохрана мајка из Змајева, Општина Врбас, Вукосава Дишић, не крије своје задовољство што је у прилици да са својом ћерком Кристином проводи лепе тренутке у Врњачкој Бањи. Имали смо прилику да упознамо и Ану Спасић из Крагујевца, маму седморо деце која је први пут на породичном годишњем одмору. И она је изразила своју захвалност врњачкој Општини и председнику Ђуровићу.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ