ИНФО ДАН КОМПАНИЈЕ „ЛЕОНИ“

Аутор:Марина Ст. Јанковић

Компанија „Леони“ која тренутно запошљава 13.700 лица на нивоу Србије има потребе за хитним запошљавањем још 1.000 нових радника. Како је, поред запослених лица са евиденције Националне службе за запошљавање, Компанија отворена и за све остале категорије заинтересованих кандидата, значајна је подршка институција, удружења и невладиних организација за територије Општине Врњачка Бања, у остваривању заједничког циља, запошљавања што већег броја лица.

Тим поводом у просторијама Омладинског клуба Канцеларије за младе 18. новембра организован је Инфо дан Компаније „Леони“. На овом састанку представници Компаније представили су свој досадашњи рад, запошљавање и будуће планове у запошљавању. Обратиле су се Александра Којић, менаџер људских ресурса и специјалисте за регрутовање:  Наташа Трајчевић, Миљана Ђорђевић и Данијела Јовановић. У име Националне службе за запошљавање присутне су поздравиле Даница Гочанин, саветник за запошљавање Испоставе у Врњачкој Бањи и Снежана Прелић, директорка Филијале НСЗ у Краљеву. Душан Стевановић, члан Општинског већа пожелео је Компанији да нађе што боље раднике, а радницима што боље послодавце. Он је предложио компанији да организује састанак са средњошколцима.

Састанак је протекао у транспарентном маниру, а заинтересовани за посао имали су прилику да добију одговоре на конкретна питања везана за посао у Компанији „Леони“.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ