ОБУКА О ПРИПРЕМИ БИЗНИС ПЛАНА ЗА УДРУЖЕЊЕ СЕОСКИХ ЖЕНА

Аутор:Марина Ст. Јанковић

За Удружење „Сеоске жене Општине Врњачка Бања“ Мирјана Стаменковић, саветник за економски развој и планирање из Агенције за развој Рашког и Моравичког округа одржала је у просторијама Црвеног крста радионицу „Припрема бизнис плана у сарадњи са банкама и инвестициона спремност“ по методологији Развојне агенције Србије.

– То је услуга коју Развојна агенција из Краљева сваког месеца спроводи бесплатно за све заинтересоване кориснике и једна од десет сертификованих обука које ми спроводимо на терену.

Ја ћу се потрудити да им пренесем неке основне информације: који су то извори финансирања и које форме бизнис плана постоје и да им покажем да то уопште није тешко колико људи то мисле. За израду бизнис плана потребне су њихове информације које они имају и свакодневно пословање уколико имају већ основане своје фирме и желе да покрену сопствени бизнис, рекла нам је Мирјана Стаменковић.

Чланице Удружења „Сеоске жене Општине Врњачка Бања“ са интересовањем су пратиле предавање уз жељу да новостечено знање примене у пракси.

– Поводом обележавања треће годишњице постојања Удружења „Сеоске жене Општине Врњачка Бања“ планирали смо дводневно дружење жена. Циљ је првенствено дружење жена, а у оквиру тога и значајна едукација у сарадњи са Регионалном агенцијом за просторни и економски развој Рашког и Моравичког округа, каже Маријана Шибак, председник Удружења и додаје да је обука значајна за жене са села јер им битно шири видике могућности пословног деловања.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ