HOTEL HOUSEKEEPING У ТЕХНОЛОШКОМ VORTEX-u

Аутор:Врњачке новине

Велика годишња конвенција хотелских хаускипинг менаџера и представника њихових тимова, одржаће се ове године у Хотелу Фонтана у Врњачкој Бањи, 30. и 31. марта, као први регионални сусрет представника овог хотелског сектора, у организацији струковног удружења Амбасадори добре услуге. Већ сама тема догађаја: HOTEL HOUSEKEEPING U TEHNOLOŠKOM VORTEX-u, указује на бригу о будућности хотелске индустрије у региону, с тим што ће фокуси даље бити на квалитету услуге и запосленима – лајтмотиву свих наших досадашњих конференција посвећених  housekeeping-у.

У динамичном и занимљивом програму, смењиваће се угледни професори хотелијерства и хотелски консултанти, гостујући предавачи и најбољи практичари – успешни генерални менаџери хотела и менаџери хотелских домаћинстава, представници пратеће привреде из читавог региона… Они ће учеснике конвенције информисати о актуелним трендовима и трендовима у најави, о вештачкој интелигенцији, новим технологијама, стандардима и производима, новим знањима и практичним вештинама које доприносе личном и професионалном развоју, подизању квалитета хотелске услуге, као и стварању јаких тимова задовољних људи који су заштитни знак сваког озбиљног бренда. А оно по чему су догађаји у организацији Амбасадора добре услуге препознатљиви, биће и овог пута примери добре пословне праксе и размена применљивих личних искустава – као најдрагоценији бенефит за све учеснике.

Круна дводневне конвенције биће панел: Будућност housekeeping-а из угла стратешког менаџмента, не само зато што ће GM-ови хотела из Србије и региона дефинисати највеће проблеме у housekeeping-у, већ настојати и да предложе примењива решења, али и да покушају да дају јаснију слику у ком правцу се очекује развој хотелске индустрије у региону.

На свечаној вечери, уз богати програм, презентацију и дегустацију врхунских вина, модну ревију униформи и женског асесоара, садржајне промоције хотела и дестинација, као и размену поклона, биће проглашении најуспешнији менаџери хотелског домаћинства за 2023, а заслужним представницима хотелских housekeeping тимова из Србије и региона, који ни у најтежим временима нису одустали од квалитета услуге, биће уручен симбол „Амбасадор добре услуге“.

Овај догађај, који по свом значају превазилази све досадашње из ове области, одржава се уз подршку Министарства туризма и омладине Републике Србије.

 

За више информација: Љиљана Реброња, оснивач & председник Удружења Амбасадори добре услуге  – 063/30 77 95; hotelhousekeeping22@gmail.com

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ