Спремите се за најјаче издање Туборг Lovefest-a до сада!

Аутор:Врњачке новине

Charlotte de Witte, Marco Carola, Adam Beyer и више од 100 извођача од 3. до 5. августа у Врњачкој Бањи.

Овогодишње издање Туборг Lovest-a сасвим сигурно биће најјаче које је фестивал имао за чак 16 година постојања. Од 3. до 5. августа на чак пет музичких бина, у Врњачку Бању стижу легенде светске електронске сцене и најпопуларнија имена на планети међу којима су Marco Carola, Charlotte de Witte, Adam Beyer, 999999999, Seth Troxler, Enrico Sangiuliano, Pan-Pot, William Djoko, Fjaak, Chris Liebing, Dennis Cruz и више од 100 извођача, а промотивна цена улазница биће актуелна до истека залиха ограниченог контигента карата.

Легендарна јутра и спектакулно затварање на Fire Stage-u 

На највећу бину Туборг Lovefesta ове године стиже Charlotte de Witte, девојка која је прошле године освојила прво место листе престижног светског магазина DJ Mag. Charlotte је ових дана позната по ремиксу  “Age Of Love”, који је смислила са њеним партнером Enricom Sangiulianom, који такође долази на шеснаесто издање Lovefesta. Она је и први женски техно извођач који је затворио главну бину на Tomorrowlandu, а овог лета имаће прилику да то уради и на Fire Stage-u. На Lovefest се враћају и највећи миљеници публике  Marco Carola, Pan-Pot, Seth Troxler, Chris Liebing i William Djoko, а по први пут у Врњачку Бању долазе Adam Beyer, 999999999, Dennis Cruz i Mathame. 

Louie Vega, Fjaak i Glenn Underground hedlajneri Ultra Energy bine 

На Ultra Energy Stage-u и ове године нас очекују звучна имена, резиденти светских клубова и представници најквалитетнијег електро звука, међу којима су чланови Louie Vega, који после скоро четири деценије каријере, први пут долази у Србију. Ту је и чувени берлински двојац Fjaak, као и легенде underground сцене Hunee, Kleo, Fred P. Овогодишње издање фестивала имаће и веома посебну завршницу, јер ће ове године последње фестивалско јутро затворити Glenn Underground.

Осим великих светских имена на Lovefest стижу и Марко Милосављевић и Дејан Милићевић, који на H2O бини спремају back to back set за памћење. Ту су и Coeus, Тијана Т, Никола Вемић, Невена Јеремић, Little Lu, Luton и други. На најмању бину на свету, Stage 99 стижу Gina Jeanz, Manda Moor, Sirus Hood, Eelke Kleijn, Laolu, Oysha & Mark Funk, Runy, Cavin Viviano, Vahicabi, Baggi, Nexie, Nebs Jack, Gostoja, Joma Maja, Dakissa & Dakman.

До 60% уштеде за оне који улазницу купе током јуна

Улазнице за ново издање Lovefesta доступне су у продаји на сајту lovefest.rs, као и у свим пословницама Tickets.rs и Gigstixa. Комплети за сва три дана, као и појединачне дневне карте наредних дана биће доступне по специјалним ценама.

Овогодишњи слоган фестивала Circle of love

“Circle of love” или “Круг љубави” слоган је Туборг Lovefesta за ову годину. Како су организатори навели живимо време у којем нам је више него икад потребан сигуран круг љубави, као и да смо окружени људима које можемо да назовемо пријатељима. То је управо и мисија Lovefesta, места на коме не само да долазите са пријатељима, већ и стичете нове, а ове године све оне који стижуокружени екипом, чекају посебне погодности. Од ове године Туборг је генерални спонзор Lovefesta, па тако се очекују и бројна изненађења и неограничена забава на новом нивоу у оквиру специјалних Туборг зона.

Да подсетимо, Lovefest је недавно проглашен за 35. најбољи фестивал на свету, а у протеклих деценију и по фестивал је посетило више од 800.000 људи из земље и света, као и преко 4000 извођача међу којима су највећа светска имена, као и најслушаније звезде из региона и земље.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ