У СУСРЕТ ОЛИМПИЈАДИ ТРЕЋЕГ ДОБА

Аутор:Александар Дончић

Шеснаеста Олимпијада трећег доба традиционално и ове године од првог до четвртог октобра биће одржана у Врњачкој Бањи. Олимпијада трећег доба је такмичарско дружење спортиста, ликовних и књижевних стваралаца. У кабинету председника Општине Врњачка Бања 14. септембра одржан је радни састанак представника Олимпијаде и сарадника на пројекту.
– Позвао сам све директоре и представнике из организације како би побољшали ефикасност овог састанка. Очекује се негде између 700 и 900 такмичара. Мало да се друже, мало да се играју и да уживају у нашој бањи. Они су ти који ће пренети утиске својим пријатељима, родбини, унуцима и промовисати наше место, рекао је Душан Стевановић члан Општинског већа.
                                                 Душан Стевановић са организаторима Олимпијаде трећег доба

– Током Олимпијаде биће одржани и књижевни сусрети у Библиотеци „Др Душан Радић“. Имаћемо биоскопску премијеру играног филма „Кад киша стане“. Реч је о животу и дружењу старијих људи. Другог дана у Биоскоп одаћемо почаст и изразити захвалност нашој кошаркашкој репрезентацији за освојено друго место. Они јесу сребро освојили, али су златни момци, златна деца. Приказаћемо два филма, један о нашем дивном капитену Богдану Богдановићу и други који се зове „ Како смо заволели баскет“, који посвећујемо стогодишњици кошарке. Ове године се навршава сто година од како је одиграна прва кошаркашка утакмица, изјавио је Александар Аврамовић потпредсединк Покрета трећег доба Србије.
Олимпијаду трећег доба организује Покрет трећег доба Србије у сарадњи са Спортским савезом Србије и Општином Врњачка Бања.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ