ВАТЕРПОЛО СПОРТСКО УДРУЖЕЊЕ „ЧЕТВОРКА“

Аутор:Врњачке новине

Ватерполо спортско удружење „Четворка“, као млади клуб, који постоји непуне две године, чији је допринос обука пливања и ватерпола, окупио је успешно већ три селекције годишта 2004, 2008, 2010, и млађих.

Захваљујући ентузијазму, професионалном приступу и упорности, са великим бројем чланова, преко зиме тренирају у Хотелу „Цептер“ и веома добро сарађују са руководством хотела, као и у Крушевцу, у њиховом Спортском центру, а у летњем периоду су свакодневно на Олимпијском базену Врњачке Бање.

Тренинг са ватерполистима

Главни тренер је наш прослављени ватерполиста Томислав Ћирић са А лиценцом, као и Томица Ћирић, факултетски образован тренер, такође са А лиценцом, и то је велико појачање како у тренерском, тако и у играчком смислу, па тако следећег лета Клуб планира да игра Летњу лигу.

– Част нам је да смо примљени у Ватерполо Савез Србије, а лиценцу за такмичења очекујемо ускоро. План клуба је да селекције буду састављене искључиво од наше деце из Врњачке Бање.

Наравно, све ово не бисмо у потпуности успели, да нисмо наишли на велико разумевање и подршку председника Бобана Ђуровића, који је препознао и видео велики број наше деце, која су се определила баш за наш клуб, због врхунских школованих тренера, као и приступа у раду са децом, па тако велику захвалност дугујемо нашем председнику Општине.

Још једно име и човек великог срца, у нашем младом многобројном клубу, заузима и директор Хотела „Цептер“, господин Воја Алимпијевић, захваљујући коме можемо неометано у изванредним условима да одржавамо тренинге и који показује велико разумевање.

Са великим ентузијазмом настављамо, и храбро се боримо за нове више циљеве, уз људе великог срца и уз наш велики број деце, јер када сте стручни у свом послу, и још уз то имате пуно љубави успех је загарантован, поручује Томислав Ћирић.

Новица Цветковић

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ