СУПЕР ЛИГА КАРАТЕА У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

Аутор:Александар Дончић

У Врњачкој Бањи 1. октобра организована је Супер лига каратеа у Хали спортова са преко 240 такмичара из 20 клубова у свим узрасним категоријама из целе Србије.

Српска традиционална карате – до федерација основана је децембра 2022. године и посвећена је афирмацији и развоју традиционалног каратеа, као и карате – до спорта и вештине у целини у Републици Србији.

– Драго нам је и велико задовољство нам представља прилика да будемо домаћини оволиком броју такмичара из целе Србије. На турниру је учествовало 20 од 23 клуба колико броји Федерација. Кате борбе су се одвијале појединачно и екипно. Учествовали су клубови из Београда, Шапца, Крагујевца, Бујановца, Косовске Митровице, Зајечара, Бора, Краљева… Свеукупни победник је Карате Клуб „Тенши“ из Зајечара. Врњачка Бања је освојила четврто место у генералном пласману, 18 златних медаља, 10 сребрних, 7 бронзаних. Ово је једно од четири званична годишња такмичења која организује Српска традиционална карате – до федерација, рекао је Дејан Атанасковић председник и тренер Карате Клуба „Врњачка Бања“ и технички организатор Супер лиге.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ