КЛУБ РИТМИЧКЕ ГИМНАСТИКЕ ПОЧАСТИО РОДИТЕЉЕ И ПРИЈАТЕЉЕ

Аутор:Весна Ђорђевић

Kлуб ритмичке гимнастике „Пчелица“ организовао је завршну приредбу којом је обележио три године успешног постојања и рада и заокружио годину одличних резултата у Спортској хали „Врњачка Бања“ 29. децембра. Девојчице које красе грациозност, естетска изражајност, гипкост и агилност представиле су се тачкама које су током године донеле награде и признања, а подржале су их гошће из Параћина и Трстеника.

– Из године у годину све нам је занимљивије и узбудљивије, придружује нам се све већи број девојчица што нам чини задовољство. Велика нам је част и задовољство што је наш вечерашњи наступ пробудио оволику пажњу, што смо имали овакву и тако бројну публику. Због дивног осећаја испуњења и задовољства како код нас тренера, тако и код свих девојчица, обећавамо да ће ово празнично дружење прећи у праксу, рекла нам је након деведесетоминутног програма Јована Тасић, која је ове године понела престижно признање за најбољег тренера млађих категорија Општине Врњачка Бања, и која са колегама Анђелом Илић, Стефаном Дрндаревићем и Немањом Живановићем води Клуб „Пчелица“, односно тренира 150 девојчица.

Титулу најуспешније такмичарке клуба „Пчелица“ понела је Валерија Собољева уз образложење да „гимнастика тражи рад, ред и дисциплину, преданост такође, те да Валерија своје слободно време здушно посвећује ритмичкој гимнастици“.

– Свим чланицама клуба и свим девојчицама Врњачке Бање желимо све најлепше у Новој 2024., да буду веселе, насмејане и ведре, пуне ентузијазма и да нам се придруже када год то пожеле, поручује за крај  Јована уз констатацију да је титула коју је добила од Спортског савеза потврда да се рад и труд који тренери улажу у  младе генерације препознаје и вреднује.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ