45. МЕЂУНАРОДНИ САЈАМ ТУРИЗМА У БЕОГРАДУ

Аутор:Весна Ђорђевић

Под слоганом „Авантура почиње овде“ на Београдском сајму ће од 22. до 25. фебруара бити одржана најзначајнија туристичка манифестација целог региона југоисточне Европе – 45. Међународни сајам туризма.

Манифестација има задатак да пружи најбољи увид у тренутно стање у области туризма и да отвори нове перспективе у развоју туристичке привреде. Као место представљања и сусретања, Врњачка Бања ће Сајам уобичајено искористити за промоцију својих потенцијала.

– Врњачка Бања је са својом презентацијом протеклих година доминирала на сајму, а ми смо уложили максималне напоре да останемо доследни традицији. Сајам туризма више није само место где се сусрећу купци и продавци, односно носиоци туристичке понуде, већ пружа максималну медијску пажњу уколико имате добар туристички производ, па ће и овај пут бити одлична полазна тачка за представљање календара дешавања. Очекујемо да нам дођу сви пријатељи Бање. Сусрет са пословним сарадницима резултира сагледавањем ситуације у туризму и туристичкој привреди, ко је направио највећи искорак у претходној години. Наш акценат биће на почетку изградње гондоле, развоју Гоча, на чињеници да ће са отварањем Моравског коридора бити далеко ближе и брже доћи до Врњачке Бање него што је отићи на море, а нудимо исти угођај, поручује директор Туристичке организације Врњачка Бања, Иван Трифуновић, уочи Сајма туризма.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ