„PEGAZ HOLIDAY RESORT“ – SLOWELLNES ОАZA

Аутор:Марина Ст. Јанковић

Slowellness оаза „Пегаз holiday resortа“ простире се на површини од 900 квадратних метара, где је смештен велики број различитих садржаја, што понуду чини богатом и разноликом за госте.

Поред уживања у затвореном базену (дубина базена 140 cm, димензије 17,5x7m) и хидромасажним кадама, посетиоци могу да проводе време и у богатој понуди сауна. На располагању су четири сауне: Финска сауна (сува сауна температуре 80-95°C), Био сауна (температуре 55-60°C и повишене влажности ваздуха 35-50%), Инфра сауна (температуре 50-60°C) и Слана сауна (температуре 45-65°C влажности ваздуха 40-60%) које имају различите бенефите на организам.

    Базен Slowellness оазе

Поред сауна, понуду чине и: Парно купатило (температуре 42-45°C и влажности ваздуха 100%. Може се користити уз додатак пилинга и хладног органског паковања), Слана соба (температуре 18-27 °C – садржај који је препоручен и за децу и за одрасле), Инфра Скyлампу која је добра за тонус коже, Виа Сенсус кадице са топлом и хладном водом за опуштање стопала, Релакс соба, где гости могу да се опусте у погледу на звездано небо, уживају и маштају на топлим клупама уз шољу топлог, биљног чаја и мирис дивље нане.

– По концепту slowliving-а, на коме се заснива целокупна понуда нашег ресорта и наш спа центар представља оазу мира, где гостима нудимо прилику да успоре, уживају у осећајима, топлоти, аромама и бојама којима је окупан наш спа центар. Пажљиво смо бирали и уклапали сваки детаљ, како бисмо гостима пружили што бољи угођај и како би slowellness оаза била место на које се радо враћају. Све наше услуге доступне су како гостима хотела, тако и екстерним гостима, па се код нас може заказати коришћење спа центра, фитнеса, услуге масажа или третмана тела и лица, рекла нам је Ивана Шћеповић, спа менаџерка.

    Релакс соба

Богата је понуда квалитетних и професионалних масажа, као и третмана лица и тела. Поред основних масажа, као што су: релакс масажа, терапеутска масажа, масажа за парове, лимфна дренажа, рефлексологија стопала, спортска масажа, акупресурна масажа, ароматхерапy масажа, гостима се нуди  и специјалан програм масажа: Широдара – Базирана је на Ајурведа традицији: представља масажу са ритуалом протицања топлог уља низ чеону регију; Ломи Ломи – Традиционална хавајска масажа: представља комбинацију покрета дланова и подлактица; Масажа топлом чоколадом – поред масаже целог тела квалитетним чоколадним уљем укључује и пилинг са правом црном чоколадом; Масажа топлим вулканским камењем; Масаже природним воском –  опуштајуће масаже тела са троструким дејством (арома, топлота и нега); Краљевска масажа – луксузна масажа четири руке за посебан краљевски доживљај.

Основни екстерни улаз у Спа центар представља трочасовно коришћење спа садржаја (затворени базен, хидромасажне каде, инфра сауна, био сауна, слана сауна, финска сауна, парно купатило, слана соба, релакс соба, инфраскy, виа сенсус).

Радно време: 11h – 21h. Боравак деце млађе од 14 година је до 17h. Контакт телефон: 036200020.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ