СТАЈКОВАЦ ДВОСТРУКИ ШАМПИОН СРБИЈЕ!

Аутор:Марина Ст. Јанковић

Наш суграђанин Светозар Стајковац, члан Џудо и Самбо клуба „Војводина“ из Новог Сада, двоструки је шампион Србије на два државна првенства Србије, у џиу џицу и самбоу.

Наступио је на Државном првенству у Jiu-Jitsu (џиу-џицу) спорту и на Државном првенству у самбоу која су одржана у борилачкој арени Спортског центра „Спенс“ у Новом Саду.

На оба првенства Светозар се такмичио у апсолутним категоријама сениора (+94kg џиу џицу, +98kg самбо) и постигао изузетан резултат, постао је двоструки шампион државе за сениоре, чиме је одбранио титуле првака државе освојене прошле године!

    Светозар Стајковац

– Џиу џицу и самбо су спортови који су у експанзији у нашој земљи и сваке године на овим такмичењима учествује све више одличних младих бораца у свим узрасним категоријама, што за мене представља посебан вид задовољства и жеље за радом, победама и новим успесима. Мој следећи корак после ових такмичења су припреме за Европско првенство у самбоу које ће се одржати крајем маја у Новом Саду, као и припреме за Европско првенство у џиу џицу, које ће се одржати почетком маја ове године у Немачкој, где се надам да ћу у обе конкуренције урадити што бољи резултат. Овим путем желим да се захвалим Министарству унутрашњих послова Републике Србије на подршци и признању за мој труд, рад и посвећеност спорту. Такође желим да истакнем, али и да се захвалим својим тренерима и свом стручном тиму, пре свега тренерима Бојану Новоселцу – Фитнес центар Пулс из Врњачке Бање и Ивану Дела Крочеу – Џудо и самбо клуб „Војводина“, али и на подршци тренера Владимира Лазовића из Џудо клуба „Машинац“ из Краљева. Трудићу се да и даље постижем врхунске резултате и да своју Врњачку Бању представим у што бољем светлу, како у Србији, тако и у Европи и у свету, рекао нам је Светозар Стајковац.

Врњачка Бања је поносна на Светозара Стајковца, талентованог спортисту који годинама доминира у борилачким спортовима, освајача бројних медаља на нивоу државе, Европе и света.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ