СРЕЋКО СПАСИЋ ПОНОВО НА ТРОНУ

Аутор:Редакција

Град Тиват је 6. априла био домаћин Отвореног првенства Црне Горе у дисциплини бенч прес, које је одржано у спортском центру „Жупа“. Такмичење је окупило велики број љубитеља ове атрактивне дисциплине и 44 такмичара из Србије, Хрватске, Босне и Херцеговине, Русије, Албаније и земље домаћина. У изузетно конкурентој категорији до 125 килограма Срећко Спасић је поново на трону, сигурним наступом освојио је треће место и бронзану медаљу.

Такмичење је протекло у знаку изузетне спортске борбе и фер плеја. Такмичари су показали висок ниво физичке спреме и техничке вештине у извођењу овог захтевног спорта. У мушкој конкуренцији, након више од две године паузе са такмичарским наступима, Србију, Врњачку Бању и ББК ”Буђелан Весна” у којем тренира представио је наш суграђанин и вишеструки шампион Срећко Спасић.

– Честитам организаторима на великом одазиву такмичара и публике, као и на изузетној атмосфери током такмичења. Поред врхунске припреме коју имам са својим тренером, Весном Буђелан, значи и подршка публике. Две године су велика пауза за ову дисциплину, али овакав резултат показује квалитет досадашњег рада. Такмичење је протекло без икаквих инцидената, што је допринело позитивној слици ове спортске манифестације. Настављам даље припреме, а након овако доброг утиска планирам да се пријавим и следеће године, у којој се организатори надају још већем броју такмичара и посетилаца, истакао је снажни Срећко Спасић.

Предраг Николовски

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ