ФУДБАЛЕРИ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ У ВРЊАЧКОЈ БАЊИ

Аутор:Даниел Цоковић

Претпоследњи првенствени меч фудбалери Црвене звезде, шампиони Србије,  одиграли су 16. маја у Крушевцу против домаће екипе Напретка. Традиционално,  изабрали су Хотел „Парк“ у Врњачкој Бањи као своју базу пред то захтевно гостовање.

Мирко Абрамовић, технички секретар Фудбалског клуба Црвена звезда, истакао је да су у клубу веома задовољни сезоном која је дошла до самог краја.

– Задовољни сигурно морамо да будемо чим смо освојили титулу, што нам је био и основни циљ. Ако на то дође други трофеј у сезони у финалу Купа, остварена четврта дупла круна у низу представљала би потпуни успех. Што се тиче наступа у Европским такмичењима искрено смо се надали да ће бити бити остварен неки бод више, а не само једна нерешена утакмица. Доста тога се променило одласком тренера који је започео сезону, тако да од када је дошао Владан Милојевић на место шефа стручног штаба све је кренуло много успешније и успели смо да остваримо зацртани циљ. У Крушевцу ће наступити мешовити састав са пуно младих бонус играча, неки играчи паузирају и одмарају, као што су Хванг, Родић, Спајић, имајући у виду да нас за пар дана очекује утакмица Финала Купа у Лозници против екипе Војводине, рекао је Мирко Абрамовић.

Из Црвене звезде најављују турбулентан прелазни рок, али и могућност враћања некадашњих младих талентованих играча.

– Биће много промена сигурно, као и сваке године, доста одлазака и долазака, али биће ту и нових младих играча који чекају своју шансу. Прво појачање за сада је Лука Илић, наш некадашњи играч и проверени играч у зрелим фудбалским годинама, који се враћа из иностранства, а пре тога је имао веома запажене партије у ТСЦ-у. У медијима се спомиње и повратак Радоњића, али видећемо се колико је то реално, поручује Абрамовић.

Годинама уназад стручни штаб и фудбалери Црвене звезде редовни су гости Врњачке Бање и многих хотела у нашем месту, али истичу феноменалне услове које пружа Хотел „Парк“ за који кажу да када је нешто добро и проверено то се и не мења.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ