ЗАВРШНА ПРИРЕДБА ПРЕДШКОЛАЦА

Аутор:Весна Ђорђевић

Под слоганом „Да нас буде више“ одржана је завршна приредба предшколаца којом су се опростили од својих васпитача и којом их је Предшколска установа „Радост“ испратила у школу за добру срећу. На Амфитеатру „Данило Бата Стојковић“, који су испунили родитељи, баке и деке, рођаци и пријатељи, малишани су у тогама у бојама српске тробојке извели припремљене тачке уз помоћ васпитача уз много добре енергије, смеха и по коју сузу радосницу.

Најстарији полазници Предшколске установе, који ће ове јесени сести у школске клупе као прваци и започети основношколско образовање, фотографисали су се за успомену крај водопада на Тргу културе са својим васпитачима, а затим по групама у организованој колони направили дефиле до Амфитеатра.

Хор васпитача Вртића „Радост“ пожелео је добродошлицу присутнима у име домаћина песмом „Ово је земља за нас“ и уз напомену да „учитељи немају разлога за бригу јер им стижу малишани који су у вртићу научили шта је другарство и емпатија, а шта обавезе ђака првака“. Уследио је програм чији је мото и овај пут мотивисан стопом наталитета у земљи и жељом да нас буде више.

У завршници програма, најмлађи врњачки матуранти су заједнички отпевали песму „Браћу не доносе роде“. Будући научници, лекари, књижевници, уметници, мајстори и предузетници, председници, министри, будућност Врњачке Бање, Србије и планете испраћена је са жељом да у души увек остану деца јер такви људи чине овај свет лепшим.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ