ЗАВРШНИ КОНЦЕРТ МЛАДИХ ФЛАУТИСТА ОМШ „КОРНЕЛИЈЕ СТАНКОВИЋ“

Аутор:Даниел Цоковић

У Замку културе је 4. јуна уз сјајне звуке одржан традиционални завршни концерт ученика флауте Основне музичке школе „Корнелије Станковић“ из Трстеника. Млади флаутисти, ученици класе из Врњачке Бање, одушевили су присутне својим наступом, а извели су популарна дела класичне музике.

Публици су се представили Николина Миодраговић, Вера Чехић, Софија Мићовић, Симона Стојановић, Лена Радовић, Урош Николић, Павле Ђуровић, Дамјан Дмитровић, Марта Клашнић, Зорана Јакшић. Милица Арсенијевић, наставник флауте у ОМШ „Корнелије Станковић“, истакла је да су ове године остварени изузетни резултати.

– На концерту ће наступити три ученице које су донеле ове године шест награда. Вера Чехић је донела друго место са веома јаког Републичког такмичења, још две прве награде и један лауреат победивши целу категорију. Николина Миодраговић освојила је прво место у Лазервцу и Смедереву, док је Хана Јоксимовић освојила прво место на такмичењу у Смедеревској Паланци. Гост на концерту ће нам бити Мартина Милосављевић која је завршила Музичку школу, али из љубави према музици и даље се враћа концертима, рекла је Милица Арсенијевић.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ