Нови веб-сајт Националне службе за запошљавање

Аутор:Редакција

Нови веб-сајт Националне службе за запошљавање званично је почео са радом на старој адреси – www.nsz.gov.rs и значајно је унапређен у oдносу на претходни сајт. Нова верзија корисницима нуди бољи преглед садржаја, као и могућност за лакше посредовање при запошљавању. Изглед и функционалност сајта направљени су по узору на друге европске институције које су пандан Националној служби.
Нови сајт редовно се ажурира како би се јавност благовремено информисала о активности ма које НСЗ спроводи напољу запошљавања, као икада су упитању програми и мере којима се повећавају шансе за успешно запошљавање различитих категорија становништва. И незапослени грађани и послодавци сада ће моћи да на једноставнији начин искористе могућности које пружа нови сајт, како би што лакше остварили своје интересе у проналажењу посла или радника.
На новом сајту НСЗ незапосленима и послодавцима доступни су одговори на сва питања која се тичу пријаве на евиденцију, мера активне политике запошљавања, конкурса, подршке у избору или промени каријере, као и остваривања права на новчану накнаду за време незапослености.Такође, у информативним рубрикама могу се наћи и све остале информације, вести и саопштења која се тичу делокруга рада и активности НСЗ на пољу смањења незапослености у нашој земљи.
Израду новог веб-сајта Националне службе за запошљавање подржао је глобални програм Немачке развојне сарадње „Миграције и дијаспора“, који у Србији спроводи ГИЗ, а који остварује добру сарадњу са партнерским институцијама   у нашој земљи, пружајући им адекватну подршку у складу са њиховим потребама.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ