Отворен Сајам запошљавања у Врњачкој Бањи

Аутор:Срећко Станојчић

Послодавци са територије Врњачке Бање, данас су представили своју потражњу радних места на Сајму запошљавања у хотелу „Цептер“.  Национална служба за запошљавање – Филијала Краљево, испостава Врњачка Бања и Кластер туристичке привреде Врњачке Бање су организатори сајма, где је преко 15 послодаваца понудило више од 150 радних места из области угоститељства и туризма. У оквиру манифестације одржана је и посета студената Факултета за хотелијерство и туризам  и ученика Угоститељско-туристичке школе.

Сајмови запошљавања омогућавају директан контакт послодаваца и незапослених лица и  представљају праву прилику да на једном месту, непосредно, од представника компанија незапослена лица и студенти сазнају више о њиховим кадровским потребама и условима рада.

Сајам је отворио председник општине Врњачка Бања Бобан Ђуровић, а о значају скупа говорили су секретар Кластера туристичке привреде Врњачке Бање Ђорђе Трмчић и дирекор НСЗ Зоран Мартиновић.

Желим да вам се захвалим свима који послују у нашој општини  и који су присутни на сајму да представе своје потенцијале и да потраже нове, будуће снаге које ће радити у њиховим системима. Такође хвала Националној служби за запошљавање, не само на овом успешном пројекту већ и на  јако доброј сарадњи, у којој смо последњих неколико година успели да смањимо стопу незапослености у нашој општини. Наш циљ је да што више младих задржимо у Врњачкој Бањи и да што више оних коју су везани за струку која се у Врњачкој Бањи изучава, а то су угоститељство и туризам, остану у нашем месту, рекао је Ђуровић на отварању сајма.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ