„СТВАРАМО НОВЕ УСПОМЕНЕ“

Аутор:Весна Ђорђевић

Најпосећенији штанд на 43. Међународном сајму туризма у Београду, по оцени медија и многобројних посетилаца, био је штанд Туристичке организације Врњачка Бања која је окупљање туристичких агенција и савеза, туристичких центара, међународних тур-оператора и туристичких организација, излагача и посетиоца, искористила за промоцију новог слогана пред наступајућу летњу сезону „Стварамо нове успомене“.

– Трудили смо се да после две године паузе Врњачку Бању прикажемо у најбољем светлу. Интересовање је било огромно и зато се надамо да ће ефекти бити видљиви у сезони пред нама, али и већ овог пролећа, сматра Иван Тригуновић, директор Туристичке организације Врњачка Бања.

На штанду српске краљице бања своју понуди представили су врњачки хотели високе категорије: „Фонтана“, А хотели „Парк“ и „Слатина“, „Тонанти“, „Соларис“, „Пегаз“, „Краљ“, „ЛидерС“, „Вила Емилија“. Подршку хотелијерима и промоцији Бање пружила је и Туристичка агенција „Спа-травел“, „Caffe In“ , винарије „Грабак“ и новоотворена „Владавина“.  На сајму су промовисане и новине у туристичкој понуди – Зоо врт Врњци и Аква парк „Рај“.

– Нама је задатак и циљ да све нове садржаје који су изузетно потребни за проширење ванпансионске понуде прикажемо гостима. Дугоочекивани аква парк је са нама и најављујемо почетак рада од 1. јула. У врњачкој туристичкој понуди сада је и зоолошки врт. Најављујемо и панорамски точак, видиковац и тунел. Најављујемо све те новине и очекујемо позитивне ефекте јер су уложена велика средства, енергија, време и рад да би се све ово постигло, каже, не без поноса у гласу, Трифуновић.

Гостима сајма представљен је и званичан Календар дешавања за 2022, манифестације које привлаче највише туриста, а промовисале су их ватрене Бразилке, односно чланице Школе бразилске самбе „Mantock“ и Људи огледала (аниматори „Mirror crew). Подршку Врњчанима пружиле су и бројне личности из јавног живота, познати привредници, глумци и музичари, политичари, између осталих амбасадор Малезије у Србији Кхаирул Тазрил Тармизи,  директорка Туристичке организације Србије Марија Лабовић, државни секретар Жикица Несторовић, мецосопран Љубица Вранеш, мис Србије Ана Радић.

Потенцијалним гостим туристички посленици поручују да нова енергија влада у Врњцима и с тим у вези позивају  – дођите да стварамо нове успомене.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ