УГОСТИТЕЉСКО ТУРИСТИЧКА ШКОЛА ДОБИЛА ШТАМПАЧЕ

Аутор:Мила Васојевић

Угоститељско туристичка школа са домом ученика у Врњачкој Бањи 30. марта добила је десет ласерских штампача од Републичког фонда за пензијскои инвалидско осигурање Филијала Краљево.

Донацију је уручила Биљана Барловац директорка са колегом Мирком Цимбалјевићем, саветником за информациону безбедност. Ми смо имали прилику да присуствујемо потписивању записника о донацији. Том приликом забележили смо и изјаве директорки.

Јелена Чеперковић
Биљана Барловац

Републички фонд је успео да издвоји десет ласерских штампача, коришћених, али  су сви у радном стању и да их поклони Угоститељско туристичкој школи. Изабрали смо ову школу јер је познато да она придаје значај развоју дигиталних компетенција како наставника тако и ученика. Посебно за директорку Јелену Чеперковић могу рећи да је мотивисана да обезбеди најбоље услове за своје колеге и подстицајне услове за своје ученике. Резултат таквог ангажовања су свакако бројне награде и признања које су ученици УТШ освојили на разним манифестацијама и међународним такмичењима, изјавила је директорка Барловац.

Желим да се захвалим пријатељици, али и дугогодишњој срадници, сада директорки Биљани што је нашла начин и нас изабрала да нам поклони штампаче које ћемо користити како у пословању наше школске установе тако и у наставном процесу. Хвала још једном, рекла је Јелена Чеперковић, директорка Угоститељско туристичке школе.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on skype
Share on email
ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ